Aanmeldingsformulier

Wil je je aanmelden voor een workshop, dagretraite, 1-op-1 introductie- of doorbraak sessie of coaching traject? Vul dan hieronder je gegevens in.

naam : *
email : *
adres : 
woonplaats & pc:
telefoon:
m/v:
 
hierbij meld ik me aan voor:
  
opmerkingen : 
nieuwsbrief?:
graag!
voorwaarden:
akkoord*
Bij deze verklaar ik dat ik onderstaande voorwaarden en annuleringsvoorwaarden heb gelezen en ermee akkoord ga.
 

Algemene Voorwaarden

 

• Plaatsing voor trajecten en retraites geschiedt in volgorde van binnenkomst van aanmelding en betaling.

• Uiterlijk één week van tevoren ontvang je per mail een officiële deelnamebevestiging en alle nodige praktische informatie. 

• Je bijdrage dient uiterlijk 14 dagen vóór aanvang van de retraite of het traject op de rekening te staan: IBAN-nummer: NL02 INGB 0006 8690 39  t.a.v. Anita Kooij o.v.v. workshop + datum of traject naam

• Annuleren is kosteloos tot uiterlijk 21 dagen vòòr aanvang van de retraite of het traject. Van 21 dagen tot 10 dagen vòòr aanvang betaal je 50% van het te betalen bedrag. Na die tijd is restitutie van het cursusgeld helaas niet meer mogelijk.

Als je zelf iemand kunt vinden om jouw plek op te vullen,  krijg je het cursusgeld teruggestort.

Als ik iemand kan vinden om jouw gereserveerde plek in te vullen kun je de retraite op een ander moment volgen. Eén jaar blijft dit aanbod staan en daarnaast is het nodig om €10 administratiekosten bij te betalen.

• Afzeggen van een coaching sessie kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. Later wordt het hele bedrag in rekening gebracht.

• In de retraites en sessies werken we persoonlijk en dat kan een diepgaand effect hebben. In je kan van alles opgeroepen en losgemaakt worden. 

De retraites en coaching sessies zijn echter geen therapie. De deelnemer is ten alle tijden verantwoordelijk voor zijn/haar eigen proces. Hij/zij kan Anita J.D. Kooij op geen enkele manier aansprakelijk stellen voor de effecten die de retraites of coaching sessies zouden kunnen hebben.

• Kunst van Vertragen is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen van de deelnemers voorafgaand, tijdens of na afloop van de retraites of coaching sessies.

 

 

 

 

Download your ESSENTIAL Inspiration for inner Balance 

You have Successfully Subscribed!

Download yourESSENTIALInspirationforinner Balance

You have Successfully Subscribed!