Praktijkadres:
Home of Zen  Arnhem

Mijn manier van begeleiden

Als lichaamsgerichte coach ben ik jouw gids, spiegel, klankbord en inspirator. Ik ben intuïtief, helder, compassievol prikkelend en humoristisch en kom snel tot de essentie van een vraag of situatie. Letterlijk en figuurlijk breng ik je in beweging en help ik je om stagnerende energie te laten stromen.

Steeds opnieuw begeleid ik je via de directe ervaring van je lichaam naar je innerlijke ruimte, eigen-wijsheid, authenticiteit en kracht. Met als intentie om  belemmerende overtuigingen en stress te (h)erkennen en transformeren en nieuwe perspectieven te zien die eerder verscholen bleven. 

In mijn sessies help ik je steeds weer je kern en een ruimer bewustzijn te ervaren. 

 

contact

lees meer over mij

 

 

 

Werkvormen

Afhankelijk van de vragen en thema’s  die je wilt exploreren kijken we samen wat nodig is voor jou.

~ concrete fysieke en ervaringsgerichte oefeningen
vanuit body-mind practices als qigong, yin yoga en healing Tao
~ zelfcompassie & mindfulness
~ geleide meditatie, visualisatie en energiewerk
~ ademwerk
~ focussen
~ voice dialogue
~ gesprek
~ inquiry
~ de Binnen-Buitenwereld methode van Antoine van Staveren

Lees  meer over werkvormen

De bouwstenen

Je lichaam als wijze raadgever

Aarden
Centreren
Luisteren

Alignment

Denken, voelen, handelen,
zijn, verlangen op elkaar afstemmen

Je eigen – heilige – Ruimte

Je eigen ruimte innemen
Begrenzen en afschermen
Radicaal kiezen.: JA en NEE

Energiewerk en concentratie

Onderscheid en balans tussen de beweging naar buiten en de beweging naar binnen

Van jezelf houden

Zelfkritiek ombuigen naar Zelfacceptatie
Op een helpende manier omgaan met jezelf.

YIN kracht: mogen Ontvangen

Openen om te ontvangen:
inspiratie, liefde, heling, energie

 

Heb je nog vragen? Ik ontmoet je graag

contact

 

Kijk hier voor de trajecten

HSP Zachte Kracht Traject